Sony își va muta sediul european din Marea Britanie în Olanda pentru a evita întreruperile cauzate de Brexit. Compania a declarat că această mișcare ar ajuta la evitarea problemelor vamale legate de ieșirea Marii Britanii din UE.

Dyson a anunțat că a mutat sediul în Singapore, de la Malmesbury în Wiltshire, deși a spus că nu are nimic de-a face cu Brexit. Marea Britanie este pe cale să părăsească Uniunea Europeană în martie, dar cele două părți nu au făcut încă o înțelegere. Într-o declarație, Sony a declarat că această mișcare ar însemna că „ne putem continua afacerea ca de obicei fără să ne distrugem odată ce Marea Britanie va părăsi UE. Toate funcțiile, facilitățile, departamentele, locațiile și locația oamenilor noștri din Europa vor rămâne neschimbate”.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro