Smartphone Nubia Alpha, pentru încheietura mâinii

24
 

Un telefon inteligent portabil cu ecran flexibil, Nubia Alpha, care poate fi atașat pe încheietura mâinii purtătorului, este cel mai recent dispozitiv flexibil prezentat la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile de la Barcelona.

Nubia Alpha dispune de un ecran flexibil de patru inci, fixat într-o curea de ceas, şi de o cameră de cinci megapixeli şi poate fi utilizat pentru efectuarea apelurilor şi pentru trimiterea mesajelor.

Dispozitivul poate fi utilizat şi pentru monitorizarea activităţii fizice, la fel ca multe accesorii portabile, şi este alimentat de o baterie cu o autonomie de două zile.

Acesta va fi dotat cu o versiune a sistemului de operare Android al Google, iar prima versiune Alpha urmează să fie pusă în vânzare în Europa şi America de Nord în luna aprilie.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro