Shakira, acționată în instanță pentru plagierea cântecului “La Bicicleta”

11
 

de Elena Popescu

Shakira și compatriotul ei Carlos Vives au fost daţi în judecată pentru plagiat de un compozitor cubanez pentru cântecul ‘La Bicicleta’, relatează AFP.

Însă, vedeta columbiană susține că nu a auzit în viaţa ei cântecul ‘Yo te quiero tanto’ al cubanezului Livam Rafael Castellano, care a prezentat denunţul.

Livam şi casa lui de discuri Maryla Dianik Romeu (MDRB Music Publishing) susţin că ‘La bicicleta’, distins cu un Grammy Latino în 2016 pentru cel mai bun cântec, copiază în bună parte propriul său cântec din 1997.

Shakira, care a fredonat melodia şi a susţinut că nu există nicio asemănare între cele două cântece, a explicat că nu ea a compus piesa ‘La Bicicleta’ a lui Carlos Vives, ci a scris doar unul dintre refrene.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro