Schimb de replici între Espanyol și Pique, după ce fotbalistul a declarat că averea lui este mai mare decât bugetul clubului

6
 

de Teodor Chiriac

Gerard Pique şi-a înţepat rivalii de la Espanyol Barcelona, spunând că are în conturi mai mulţi bani decât a doua echipă a oraşului.

Cei de la Espanyol au răspuns printr-un mesaj pe Twitter: “Fanii noştri. Echipa, care oferă totul zi de zi. 119 ani de istorie. Minutul 21. Academia. Respectul faţă de rivali. Inima pe jumătate albă, jumătate albastră. Acestea sunt valorile noastre, care nu pot fi măsurate în euro”.

În cadrul unei emisiuni TV, “La Resistencia”, Pique a râs de rivalii de la Espanyol: “Ce vrei să ştii mai mult? Averea e mai mare decât bugetul lui Espanyol din acest an”, a replicat Pique, care a fost informat că Espanyol are 57 de milioane de euro buget anual. “Nu, nu. Este mult mai mult. Am mai mult”, a încheiat zâmbind.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro