S-a lansat primul site contra cronometru din România

72 de ore de la START la SITE

Două ardelence vor să-ți pună business-ul online iute și bine. Pentru că prezența digitală este mai relevantă în contextul actual decât oricând altcândva, #Falm vine cu o soluție imediată pentru cei care nu au nici timp, nici chef și nici resurse să-și bată capul cu procesul complex de naștere a unui site nou de la zero.

Avem de ales între 3 tipuri de layout – cu promisiunea că, în funcție de nevoi, numărul va crește – cu adresabilitate specifică pentru tipologia de afacere. Miza jocului este conținutul dar personalizarea poate fi făcută în anumiți parametri. Clienții sunt invitați sa aleagă fonturile și schema cromatică și sunt ghidați în procesul de compunere a textelor și alegere a fotografiilor.

”Prin site-ul în 72 de ore vrem să facilităm accesul în lumea digitală a micilor antreprenori, a celor care ar putea să profite enorm din aceasta prezență, mai ales acum,  în vreme de pandemie. Ne dorim ca procesul de creare a site-ului să nu mai fie o corvoadă și acesta este motivul pentru care oferim această variantă  directă, bine temporizată și sigură a acestui proces.” Cristina Căliman CEO #FALM

”Am lucrat din greu pentru a oferi o călătorie de consum ușoară și bine segmentată, ca să nu ne pierdem răsuflarea. Idea noastră este să aducem cât mai mult plus valoare pentru clienții noștri, fără ca aceștia să trebuiască să-și ”murdărească mâinile” prea tare” Ioana Avram – Brand Storyteller #FALM

#FALM își oferă un site personalizat și responsive, cu costuri fixe, creat pe baza unui proces structurat și bine temporizat, astfel încât afacerea ta să fie online în 72 ore.

Tot ce trebuie să faci este să te programezi în calendar și să parcurgi 3 pași ușori și bine structurați.


#Falm este o agenție digitală al cărui scop este facilitarea relației antreprenorilor mici și mijlocii cu lumea digitală prin crearea de  website-uri atractive, practice și funcționale, implementate  folosind cele mai  noi trenduri în marketing digital și branding.

Obiectivul nostru este să aducem poveștile de succes la viață,  împreună cu protagoniștii lor. Fiecare nou capitol înseamnă descoperire și dezvoltare, atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro