Romania TV despre colega noastră Ioana Diaconescu

5432
 

Ziaristă prin vocație, în 2011, pe când lucra la GSP TV, Ioana Diaconescu a primit titlul de Miss Perspicacitate. Și nu oriunde, ci chiar la Gala Ziaristelor, un eveniment care, din păcate, nu se mai organizează.

Ioana Diaconescu încerca pe atunci, cu destulă abilitate, jurnalismul sportiv și credea în absolutismul sportului-rege. Între timp, a mai trecut prin televiziuni, a schimbat gazete și chiar a flirtat cu comedia asociindu-se o vreme cu grupul Vouă, condus de simpaticul Victor Ylla.

Timpul a trecut, rutina nu e pentru ziariștii de cursă lungă, așadar viața nu i-a fost ușoară, subiectele sportive le-a mâncat pe pâine, actoria nu i-a mai fost pe plac. Acest proces se numește simplu: maturizare profesională.

Citeste mai mult pe RTV.NET


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro