Robotul Victor, vedeta Congresului Internaţional pentru Studenţi, Tineri Medici şi Farmacişti

11
Chat bot, robot virtual assistance. Artificial intelligence concept online.
 

“Victor” este un robot virtual creat de studenţii de la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureş pentru Congresul Internaţional.

Robotul Victor este live tot timpul, este disponibil pe Facebook, vorbeşte numai în engleză şi răspunde la orice întrebare legată de congres.

Robotul Victor, care va oferi orice informaţie legată de “Marisiensis”, este “fratele” lui Alex, asistentul virtual care oferă informaţii cu privire la admiterea în UMFST Târgu Mureş.

La cea de a XXIII-a ediţie a Congresului Internaţional pentru Studenţi, Tineri Medici şi Farmacişti “Marisiensis”, organizat de Liga Studenţilor din Târgu Mureş, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie din Târgu Mureş, participă peste 1.300 de studenţi din ţară şi din străinătate.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro