RCS&RDS mărește prețurile!

5527
 

Operatorul telecom RCS&RDS a anunțat ca va mări prețurile abonamentelor pentru serviciile de televiziune, telefonie mobilă și fixă, Internet mobil și fix.

Compania, susține că modificările vin ca urmare a așa-numitei “taxe pe lăcomie” a PSD-ului.

PSD a impus un impozit suplimentar de 3% pe cifra de afaceri pentru toți jucătorii telecom. Toți jucătorii telecom au avertizat, atunci, că decizia PSD va duce la măriri de prețuri și diminuarea investițiilor, nefiind sub nicio formă de bun augur.

Toate schimbările de tarife se vor resimți în buzunarele românilor începând cu 10 ianuarie pentru abonamentele noi, iar pentru cei care deja au abonament tarifele se vor mări de la 1 martie. Reprezentanții companiei au declarat că oricine e nemulțumit, poate renunța la servicii în termen de 30 de zile.

Modificări vor fi și  la internet. Cel mai ieftin abonament va costa 28 lei (FB100), FB300 30 lei de la 28 lei, FB500 35 lei de la 34 lei si FB1000 40 lei de la 39 lei. Chiria pentru routerul Gigabit va costa 5 lei, iar cel non gigabit 3 lei.

Abonamentele de telefonie mobilă cu valoare 0 vor trece la Optim 2, adică 2 euro, Digi Mobil Optim 3 va costa 3 euro și Optim 5 va costa 5 euro. Digi Optim Nelimitat va costa 5 euro cu abonament, 4 euro cu doua abonamente si 3.5 euro cu 3 sau 4 abonamente.

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro