International Workspace Group (IWG), grup fondat în Belgia în 1989, din care fac parte SPACES și Regus, a numit-o pe Ramona Predescu (Iacob), Country Manager pentru operațiunile din România.

În noua poziție, Ramona Predescu (Iacob) gestionează operațiunile grupului IWG în România, continuă dezvoltarea brandului Regus și va implementa conceptul SPACES. Ramona se va ocupa îndeaproape de atingerea obiectivelor de business ale grupului prin crearea și implementarea strategiei de vânzări și de marketing, prin coordonarea acțiunilor de resurse umane – recrutare, training și mentorat și prin implementarea unui plan complex de customer satisfaction.

Ramona Predescu (Iacob) are o experiență de 10 ani cu Regus România, dintre care, ultimii 5 ani, petrecuți în calitate de Country Manager al companiei.

“Mă onorează această poziție și totodată este o provocare în contextul revoluției spațiilor de lucru flexibile, un fenomen care se conturează puternic în România, așa cum o arată și cel mai recent studiu IWG – aproximativ 60% dintre angajaţii români lucrează remote cel puţin o dată pe săptămână. Ne aflăm într-un moment de cotitură, în care angajatori și angajați deopotrivă optează pentru spații de lucru care îi inspiră, îi ajută să capitalizeze pe oportunitățile erei digitale. Totodată îmi propun să clarific diferențele ce apar  între conceptele de co-working și spații de lucru flexibile”, declară Ramona Predescu (Iacob), Country Manager IWG în România.

“Pentru noi Ramona este o alegere strategică, bazată pe rezultatele concrete obținute la conducerea Regus. Însă, mai mult decât atât, ne leagă împărtășirea unor valori comune precum curajul de a inova, de adapta un concept de business la nevoile reale ale companiilor în era digitală, fie ele startup-uri, companii locale sau multinaționale. România este o țară cu un mediu antreprenorial dinamic și entuziast, o țară în care companii globale au venit și au avut succes. Prin Regus și, mai nou, prin SPACES, dorim să arătăm angajamentul nostru pe termen lung de a susține oameni din business care cred în puterea pe care o au comunitățille de a genera idei ce duc la creșterea afacerilor”, declară, Mark Dixon, fondator și CEO IWG.

IWG deține în România aproximativ 20.000 m2, prin prezența în București a Regus, cu 8 locații, și SPACES care se va lansa în această toamnă cu 2 locații – Unirii View Tower (Bd. Corneliu Coposu 6-8) și respectiv complexul Campus 6.1 (Bd. Iuliu Maniu 6).

Portofoliul companiilor deținute de grup în România este format din start-up-uri, companii locale și companii multinaționale din domenii precum IT&C, consultanță, telecomunicații, turism, resurse umane sau e-commerce.

IWG este grupul care a creat conceptul de ‘workspace revolution’ (revoluția spațiilor de muncă). Companiile membre ale grupului ajută peste 2.5 milioane de oameni de afaceri la nivel global să lucreze mai productiv prin accesarea unor spații de lucru inspiraționale, care susțin colaborarea și crearea de comunități.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro