R. Kelly a plătit 100.000 $ ca să fie liber

244
 

Împotriva Rapperul R. Kelly au fost formulate 10 capete de acuzare, fiecare pasibil de închisoare cuprinsă între trei şi şapte ani, care vizează agresiuni săvârşite în perioada 1998-2010 asupra a patru victime prezumate.

Justiţia din Chicago a demarat o anchetă după difuzarea, la începutul lui ianuarie, pe postul de televiziune Lifetime, a documentarului „Surviving R. Kelly”, care a atras după sine apariţia mai multor mărturii despre „abuzuri sexuale, mentale şi fizice”, care ar fi fost săvârşite de cântăreţ.

Rapperul R. Kelly a fost eliberat pe cauţiune, după ce a pledat nevinovat la acuzaţiile de agresiuni sexuale asupra a patru femei, dintre care trei minore.

Poliţia din comitatul Cook, regiune din care face parte oraşul Chicago, a precizat în cursul după-amiezii pentru AFP că artistul urmează să fie pus în libertate după ce a plătit 100.000 de dolari reprezentând 10% din cauţiunea stabilită la un milion de dolari.

Următoarea audiere rapperului, în vârstă de 52, pe numele său adevărat Robert Sylvester Kelly, va avea loc la 22 martie.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro