Primul parc industrial privat din Craiova

2042
 

OTP Bank România a finanţat primul parc industrial privat din Craiova, Southern Industrial Park.

Investiţia totală a proiectului este de 28 milioane de euro. Southern Industrial Park are o suprafață totală de 53.000 de metri pătrați de spații industriale de clasa A, complet echipate pentru activități de depozitare, logistică, cross-docking sau producție.

Southern Industrial Park a atras rapid mari companii de logistică și producție, fiind vorba de singurul parc industrial privat din Craiova care oferă spații industriale Clasa A. Lucrările începute anul trecut au mers într-un ritm susținut, fiind impulsionate de cererea foarte mare din partea investitorilor.

Southern Industrial Park va avea, în final, trei corpuri de clădire, primele două fiind finalizate în proporție de 80% și închiriate 75%.

Parcul a fost achiziționat în 2015 și ocupă o suprafață totală de 130.000 de metri pătrați. Situat lângă fabrica Ford, pe strada Henry Ford, acesta oferă acces rapid către Pitești, București și granițele cu Bulgaria și Serbia.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro