Preț record la paladiu și aur

637
SONY DSC
 

Preţul aurului a atins cel mai ridicat nivel din 19 aprilie 2018, pe fondul deprecierii dolarului, pe piaţa spot, cotaţia unciei de aur urcând miercuri cu 0,1%, la 1.342,45 dolari, după ce anterior înregistrase un nou nivel record, de 1.346,73 dolari.

În același timp, cotaţia paladiului a depăşit pentru prima dată pragul de 1.500 dolari pe uncie.

Cotaţia acestui metal, utilizat în principal la producţia de catalizatoare pentru vehicule, a atins un nivel record de 1.500,50 dolari pe uncie.

Pe piaţa spot, cotaţia unciei de aur a urcat miercuri cu 0,1%, la 1.342,45 dolari, după ce anterior înregistrase un nou nivel record, de 1.346,73 dolari.

Şi analiştii de la Citibank sunt de părere că situaţia de pe piaţa fizică a paladiului este una dintre cele mai dificile din ultimele două decenii.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro