Ești un antreprenor român cu o afacere e-commerce, magazin online, prestări servicii sau consultanță. Felicitări, e o piață care crește constant cu fiecare an ce trece. În ciuda pandemiei de corona virus, perspectivele se arată încurajatoare pentru acest domeniu, cu condiția de a știi să profiți de oportunitățile care se ivesc.

Ori aici e o problemă mare în România. Ca antreprenor într-o piață concurențială ai nevoie să te promovezi online folosind cele mai bune strategii, care să aducă rezultate rapid. Probabil că nu ai un buget nelimitat pentru a investi în publicitate online, poate că nici resursele (umane, timp, competențe specifice) pentru a găsi rapid formula optimă de promovare.

Ai încercat poate să te informezi despre ce merge cel mai bine din diverse surse: site-uri din străinătate, webinarii, poate chiar cursuri plătite. Problema cu aceste surse de informare este că, deși oferă informații bune, ele nu sunt de cele mai multe ori adaptate contextului din România. În țara noastră bugetele sunt mai mici, piața este mai puțin avansată, tehnologia folosită nu este, de multe ori, la zi cu ce se practică în străinătate, iar clienții au un alt comportament de cumpărare. De exemplu plata cu cardul este mult mai puțin frecventă în România decât în piețele din Occident.

Să găsești informația corectă și, mai ales, soluția la problemele tale specifice este deci foarte complicat. Ca antreprenor în domeniul e-commerce tu vrei informații aplicate, acționabile și cu efect rapid care să conducă la creșterea rentabilității campaniilor și a ROI-ului magazinului tău online. O soluție magică nu există, nu poate nimeni să dea cu bagheta ca în Harry Potter și să facă totul perfect, dar vestea bună este că există un portal de marketing online care îți oferă resurse de calitate adaptate nevoilor tale și contextului pieței e-commerce din România.

Pe expertmarketingonline.ro găsești sfaturi practice despre Search Engine Optimization, Pay Per Click, Optimizarea Ratei de Conversie, Comportamentul Consumatorilor, Social Media și multe altele. Toate articolele sunt scrise pentru a fi complete, ușor de înțeles și a oferi sfaturi acționabile, ce pot fi puse în aplicare rapid și fără investiții mari. Aici nu vindem cursuri, nu luăm comisioane de afiliere pentru a promova un serviciu în dauna altuia. Noi testăm și scriem din experiență, din lucrurile pe care le-am văzut a fi cele mai eficiente.

Fondatorul și principalul contribuitor al platformei este Ungureanu Andrei. Specialist în digital marketing, activ în industrie din 2013, am lucrat în Grecia, Franța și România pentru clienți mari și mici, în agenție și in-house, din domenii diverse, inclusiv foarte concurențiale precum: modă, telecom, finance, travel. Pe lângă PPC și SEO, expertiza mea include analiza de date, CRO, UX și strategie de marketing. În paralel am lansat și o agenție de monetizare siteuri care plătește mai bine decât Google Adsense.

Toate articolele de pe expertmarketingonline.ro sunt accesibile în mod gratuit tuturor cititorilor. Oferim inclusiv consultanță pentru probleme de marketing digital. Ne străduim să publicăm constant articole actuale, de calitate și cât mai complete. Echipa din spatele proiectului poate fi contactată la adresa de e-mail contact@expertmarketingonline.ro . Nu le știm pe toate dar ce știm, știm bine și încercăm să împărtășim expertiza noastră cu cei ce au nevoie de ea.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro