Plus Autotrade, unul dintre cei mai importanți distribuitori de autovehicule premium și de lux de pe piața locală, a inaugurat un nou showroom auto, în Oradea, județul Bihor.

Având o suprafață de 250 de metri pătrați, showroom-ul reprezintă o investiție de 50.000 de euro și se află într-o zonă aflată în plină dezvoltare, pe Strada Kiev, nr. 8, lângă Parcul Salca, oferind clienților acces facil și o parcare generoasă.

Showroom-ul din Oradea este al nouălea din rețeaua Plus Autotrade la nivel național, completând lista locațiilor din București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Constanța, Alexandria, Sibiu și Iași. Compania își continuă astfel expansiunea și consolidarea poziției pe piața auto din România, oferind clienților săi produse și servicii de încredere.

Noul showroom Plus Autotrade din Oradea expune o gamă variată de modele de mașini, printre care: Aston Martin DBX, Porsche Cayenne Turbo S, Porsche 911 Cabrio, Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, BMW XM, și multe altele.

„Noul nostru showroom este conceput pentru a oferi locuitorilor din Oradea acces la o gamă variată de autovehicule premium, într-un mediu primitor. Această deschidere marchează un pas important în extinderea prezenței noastre în toate marile orașe din România și reflectă angajamentul nostru de a oferi servicii de calitate superioară și o experiență de achiziție auto de excepție”, spune Răzvan Moldovan, General Manager al Plus Autotrade.

Clienții showroomului din Oradea vor beneficia de asistență specializată, consultanță și suport din partea echipei de vânzări, precum și de servicii de intermediere financiară și de asigurări, încheiere de extragaranții, trade-in și buy-back. Ei pot opta să achiziționeze mașini din stocul propriu, disponibile cu livrare imediată, sau pot alege o mașină care poate fi adusă pe comandă în maximum 10 zile.

Despre Plus Autotrade

Plus Autotrade este unul dintre cei mai mari distribuitori de autovehicule young-used premium din România, un business cu capital 100% românesc, antreprenorial, care oferă servicii de vânzare și intermediere auto, intermediere financiară, încheiere de asigurări și extragaranții, preluare de autovehicule în regim de consignație, trade-in și buy-back.

Compania a luat naștere în anul 2010, iar din 2016 a pătruns pe segmentul mașinilor premium și de lux. În prezent, a ajuns la un număr de nouă showroom-uri, în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Constanța, Alexandria, Sibiu, Iași și Oradea. În orice moment, compania un stoc generos de 450 de autovehicule verificate și lunar intermediază vânzarea a 150 de autovehicule.