Planul de expansiune Penny Market

1034
 

Penny Market este un lanț de magazine german care operează peste 3.000 de magazine în Germania, Austria, Italia, Romania, Ungaria și Cehia.

În România, rețeaua Penny Market a realizat deschiderea a opt magazine în luna decembrie a anului 2018, unul dintre ele în capitală, iar celelalte 7 în orașe precum Râmnicu Vâlcea, Victoria, Sighetul Marmației, Lehliu, Curtici, Horezu și Chiajna, ajungând astfel la 236 de locații.

“Anul 2018 a fost foarte bun pentru noi. Am continuat strategia companiei noastre și am ajuns în și mai multe orașe din România, ceea ce înseamnă că suntem mai aproape de clienții noștri. Vom continua planul de expansiune în anii următori și vom dezvolta business-ul nostru aici astfel încât în 2025 să ajungem la 400 de magazine”, a declarat Directorul General Penny Market România, Daniel Gross.

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro