E dublă sărbătoare pentru cel mai cunoscut brand din România. Pegas lansează odată cu cel de-al șaptelea magazin propriu și sistemul de franciză.

Așa că dacă ești pasionat de biciclete și vrei să îți deschizi o afacere marca Pegas va trebui să scoți din buzunar între 5000 și 25000 de euro. Prețul francizei variază în funcție de mobilierul standard și partea de entertainment pe care vrei să le ai în magazinul tău.

De asemenea, vei va avea posibilitatea să dezvolți business-ul și în afara serviciilor din magazin. În funcție de tipul de clienți cărora te adresezi, poți apela la partea de gaming, evenimente Pegas, flote de biciclete pentru închiriat sau vânzări online.

Franciza vine la pachet cu o mulțime de alte avantaje: sortiment variat de produse, sprijin în găsirea unei locații potrivite, garanția produselor și un plan susținut de marketing pentru promovarea brandului. Mai mult, echipa de suport Pegas oferă ajutor în gestionarea comenzilor, inventariere, achiziții, vânzări, marketing.

„La toamnă punem bazele fabricii de biciclete, astfel încât întreaga producție să fie făcută exclusiv în România. În plus, am aplicat la un fond de 3 milioane de euro pentru dezvoltarea unui sistem de bike sharing cu biciclete electrice”, a declarat Andrei Botescu, fondator al Atelierelor Pegas.

Cel de-al șaptelea magazin Pegas, cel din Constanța, a fost lansat printr-o paradă impresionantă pe 2 roți, la care au participat peste 200 de persoane. Aici a fost adusă, în premieră, și o bicicletă ApeRider, una dintre cele ce vor intra în sistemul de bike sharing.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro