Pe drumurile României!

Pe drumurile României alături de Business Talks. Închide ochii pentru câteva momente și imaginează-ți că ai bagajul de călătorie pregătit să pornești într-o aventură de zile mari. Deschide ochii și vezi ce îți recomandăm să faci pentru a te bucura de țara noastră.
  • Mocănița, trenul cu abur din Bucovina

Bucovina este o mică regiune din nordul României, care se remarcă prin biserici și mănăstiri. Dacă dorești să încerci ceva unic, își recomandăm o plimbare cu Mocănița.
Mocănița este numele dat trenurilor forestiere tradiționale din România. În trecut, acestea erau folosite pentru a transporta lemnele de foc. Interiorul ei, vechi de acum câteva secole, îți va transforma plimbarea într-o călătorie în trecut.

  • Lacul cameleon

Așa cum spuneam, Bucovinei este una din regiunile țării care chiar merită vizitate. Pe lângă locurile create de mâna omenească, natura a lăsat în urma ei adevărate minuni. Vorbim aici de Cheile Bicaz sau munții Rarău, destinații de top în rândul iubitorilor de natură. Aici, în Bucovina poți vizita, de asemenea, Lacul Roșu, un lac care își schimbă culoarea în funcție de reflexia sa. Culorile acestuia variază între albastru, verde, auriu și roz în funcție de reflexia soarelui. Îți poți imagina ceva mai mult ca un basm?

  • Castelul de lut din Valea Zânelor

Este inevitabil să ajungi la Castelul de Lut și să nu simți că faci parte dintr-un basm. Acest loc este uimitor! Este construit cu materiale naturale 100%, cum ar fi noroi, pietre de râu și nisip.
În plus, acest castel se află într-o frumoasă zonă a Transilvaniei: la aproximativ 40 km de Sibiu, nu departe de renumitul drum Transfăgărășan și de Carpații. De fapt, acest castel a devenit un hotel care se își va deschide porțile în curând.

  • Un oraș medieval extrem de colorat: Sighișoara

Sighișoara, în Transilvania este cunoscută ca locul de naștere al contelui Dracula sau, mai degrabă, al lui Vlad Dracul, prințul muntean. Sighișoara se remarcă prin centrul istoric, străzile pietruite și casele colorate. Din Turnul cu Ceas poți obține cea mai bună vedere a acestui mic oraș medieval.
Nu crezi că acest oraș ar putea fi locul unei povești Disney?

  • Căsuțele de poveste

O aventură prin România este cea mai bună modalitate de a te bucura de peisajele rupte dintr-o poveste fermecată. În Ciocănești, Suceava, casele sunt pictate precum ouăle de Paști, transformând astfel orașul într-unul unic.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro