✔ Începem ceva dulce (nu asa dulce precum tipa de pe jezlongul alăturat, pentru care ați fost admonestat astă vară în nenumărate rânduri de soție sau prietenă), pancakes!

✔ O cană mijlocie de zahăr se amestecă într-un bol mai încăpător (precum piscina hotelului unde erau cazați alții, bineînțeles) cu o cană de făină, un ou, un praf de copt, un zahăr vanilat, jumătate de cană de lapte și jumătate de cană de apă, un praf de sare, puțină coajă de lămâie (dacă aveți) și două-trei linguri de ulei.

✔ Frecați compoziția precum DJ-ul discul în serile cu lună plină. Se încinge bine o tigaie medie, pe care o ungeți cu ulei. Turnați din compoziție un polonic (puțin mai mult decât pentru clătite).

✔ În momentul în care aluatul face bule pe toată suprafața, se poate întoarce (nu merge cu aruncatul, ca la clătite, așa că încercați cu o furculiță sau paletă, sigur o să vă iasă. Dacă nu, eu sunt de vină sau rețeta.)

✔ După ce terminați (compozitia este pentru 9-10 bucăți), puteți consuma “clătitele americane” unse cu ce aveți prin frigider (miere, gem, dulceață, finetti).

✔ Și acum, savurați-le ca pe sarmale, fripturi și alte chestii delicioase pe care le-ați consumat în perioada sărbătorilor de iarnă.

Pancakes


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro