Până la ce preț poate ajunge noul Galaxy S10?

13
 

Samsung lansează noul Galaxy S10 în magazinele din România, costurile vor începe de la 4.300 de lei în cazul versiunii de 128 GB spaţiu de stocare și poate ajunge până la 5.500 de lei dacă se alege varianta cu 512 GB.

Totodată, preţurile pentru modelul de top Galaxy S10+ încep de la 4.800 de lei (128 GB spaţiu de stocare) și pot ajunge dacă se preferă varianta cu 512 GB la 6.250 de lei. De asemenea, cel mai ieftin model din serie, Galaxy S10e, costă 3.500 de lei (128 GB spaţiu intern de stocare).

“În 2019 marcăm 10 ani de Galaxy, ceea ce ne face să privim în urmă şi să ne uităm la ceea ce am realizat, ca brand. Cu fiecare Galaxy S am reuşit să aducem inovaţii semnificative în industrie, iar pentru asta le mulţumim partenerilor, utilizatorilor şi tuturor celor care au crezut în noi. Lucrăm responsabil şi transparent pentru a ne asigura că, atunci când lansăm un nou dispozitiv sau o nouă tehnologie, acestea au fost ajustate pentru a oferi cea mai bună experienţă şi cele mai performante tehnologii”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung Electronics România.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro