O’Sullivan a câștigat al șaselea titlu mondial

Ronnie O’Sullivan a câștigat aseară al șaselea titlu mondial, învingându-l clar pe Kyren Wilson cu 18-8. Astfel, Ronnie îi egalează pe Steve Davis și Ray Reardon apropiindu-se la doar o lungime de recordman-ul absolut, Stephen Hendry.

Tot aseară, Ronnie l-a depășit pe Stephen Hendry în ceea ce privește numărul de turnee de puncte câștigate de-a lungul carierei (37, față de cele 36 ale lui Stephen Hendry ).

Englezul a câștigat premiul de 500.000£, urcând pe locul doi în clasamentul mondial, după Judd Trump, campionul de anul trecut.

Nu m-am gândit niciodată la atâtea trofee. Jucam de amuzament în copilărie, dar este un sentiment minunat. La un moment dat, în semifinală, nu îmi dădeam seama dacă voi trece sau nu de acel meci.” a declarat aseară Ronnie.

Perioada de izolare mi-a oferit şansă să joc pe mese decente. Nici măcar nu am masă de antrenament, dacă vă vine să credeţi. Aşa că un prieten a instalat câteva mese în biroul său din Londra şi am putut să joc pe mese bune. Am venit aici fiind confortabil cu nivelul de pregătire. Simţeam că am jumătate de şansă, nu mă aşteptam niciodată să câştig, dacă e să fiu sincer”, a mai spus Ronnie O’Sullivan.

 Traseul lui O’SULLIVAN la Campionatul Mondial:

  • Ronnie O’Sullivan – Thepchaiya Un-Nooh 10-1;
  • Ronnie O’Sullivan – Ding Junhui 13-10;
  • Ronnie O’Sullivan – Mark Williams 13-10;
  • Ronnie O’Sullivan – Mark Selby 17-16;
  • Ronnie O’Sullivan – Kyren Wilson 18-8.

Astfel Ronnie ajunge la 37 de turnee de puncte câștigate și 20 de titluri din „Tripla Coroană”: 6 Campionate Mondiale, 7 Campionate ale Regatului Unit, 7 Mastere.

 

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro