Mihai Căldăraru, Director General-Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din România – A.E.D.O.P.S. s-a aflat printre premiantii galei premiilor Radar de Media care a avut loc in aceasta seara la centrul de evenimente Ambasad’Or.

Mihai Căldăraru se bucura de aprecierea publicului, lucru care se poate vedea in faptele bune realizate in ultimii trei ani, dar si a specialistilor.
Lecție de bunătate din partea lui Mihai Căldăraru: „Fiecare dintre noi poate face ca lumea să devină un loc mai bun”.
Mihai Căldăraru ne arată că succesul nu înseamnă să ai o afacere profitabilă. Impactul pe care îl lasă asupra oamenilor îi încălzește mai mult sufletul și îi creează bucurie supremă. Gravitează în jurul bunătății, a generozității și a respectului.
A învățat să lupte și să se reinventeze ori de câte ori a fost nevoie, pentru că a avut în părinții săi un model de urmat.
A început să ofere sprijin semenilor săi prin 2011, prin intermediul unui ong de a-și forma un viitor și care întâmpinau greutăți sau aveau nevoie de lămuri, le primeau cu mare inimă de la Mihai Căldăraru fără a avea vreun beneficiu. A fost premisa a ceea ce urma să vină.
Se simte liniștit știind că nu a stat degeaba și că a pus umărul acolo unde a fost nevoie, mai ales că a urmat înființarea unei asociații caritabile.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro