O nouă platformă lansată în România vine în ajutorul părinților

365
YouTube Kids
YouTube Kids
 

YouTube face o mișcare importantă venind în ajutor atât copiilor cât și părinților prin lansarea în România a aplicației YouTube Kids. Aceasta este o nouă platformă care oferă instrumente utile pentru educația micuților.

Aplicația va fi disponibilă gratuit și poate fi utilizată pe telefon, tabletă sau pe ecrane TV, console de jocuri, punând la dispoziția utilizatorilor de la desene animate și cântece pentru copii la conținut educațional și răspunsuri la întrebările pe care și le pun despre natură, știință și lumea care ne înconjoară

YouTube Kids va permite limitarea timpului de vizionare al copiilor în aplicație, totodată și aprobarea din partea părinților în legătură cu conținutul vizionat de aceștia. De asemenea, ambele ”tabere” vor beneficia de un design colorat cu butoane vizibile pentru o navigare simplă și accesibilă.

„Aplicația YouTube Kids a fost creată plecând de la ce își doresc copiii și părinții lor, oferindu-le celor mici un mediu în care să exploreze video-uri și subiecte care le aprind interesul. Este un serviciu de streaming video pentru copii de sine stătător, sigur, cu o serie de instrumente care le permit părinților să personalizeze și monitorizeze conținutul la care au acces copiii. Ne bucurăm să anunțăm că YouTube Kids este disponibilă în România”, a declarat Country Manager Google Romania, Elisabeta Moraru.

 

 

 

 

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro