Managing Partner-ul Signium-Stein & Partner este ales în Consiliul de Administrație Global al Signium

Signium este unul dintre cele mai importante parteneriate de Executive Search și Consultanță în Leadership la nivel mondial

Piața de Executive Search din Europa Centrală și de Est, în câștig! David-Sebastian Stein, Managing Partner-ul companiei Signium-Stein & Partner, înființate în România la începutul anilor ’90,  a fost ales ca parte din board-ul director al Signium. Acesta este unul dintre parteneriatele de top în Executive Search și Consultanță în Leadership la nivel mondial, cu aproape 70 de ani de experiență și prezență în peste 30 de țări.

Decizia a fost luată în urma unei nominalizări și a unui proces intern de vot, câștigat cu o majoritate covârșitoare, la un an și jumătate după ce compania a devenit parte din parteneriatul Signium. Numirea este dublată de importanță, întrucât David-Sebastian Stein este cel mai tânăr membru care a ocupat această funcție de la înființarea parteneriatului până astăzi.

În prezent, în board, alături de David-Sebastian Stein, se regăsesc Annelize van Rensburg (Africa de Sud), Piotr Pilecki (Polonia), Felipa Xara-Brasil (Portugalia) și Aleksander Montalbetti (Germania). Responsabilitățile celor 5 membri în următorii 3 ani, cât este mandatul, țin de luarea deciziilor administrative conform cu strategia de dezvoltare și de coordonare a celor 250 de oameni din parteneriat. Printre obiectivele lor pentru perioada următoare se numără dezvoltarea business-ului în regiuni cheie, extinderea pe noi piețe la nivel mondial și consolidarea poziției de lider în anumite zone, in același timp stimulând strategia globală de brand și de comunicare a  Signium.

„Sunt onorat și recunoscător să fiu ales Global Board Director, cu atât mai mult cu cât respect istoria Signium și succesul avut pe parcursul a 70 de ani de activitate, precum și abordarea lor de a continua să construiască pe experiența în industrie pentru a rămâne un jucător de top în piață. Îmi doresc să aduc valoare proiectelor Signium la nivel mondial și împreună cu colegii mei să reușim să ne îndeplinim obiectivele și să sprijinim consolidarea poziției noastre în piață prin leadership și guvernanță”, a precizat David-Sebastian Stein, Managing Partner România și Austria Signium – Stein & Partner.

„Signium – Stein & Partner România și Austria sunt un partener de încredere pentru noi și ne bucurăm să-i avem alături, nu doar ca parte din parteneriat, ci și din board-ul director global. Credem că experiența consultanților lor și buna cunoaștere a pieței din Europa Centrală și de Est se va traduce în performanță crescută la nivelul întregii rețele, care numără peste 150 de consultanți, în 40 de birouri din întreaga lume. Suntem încrezători în acest parteneriat și siguri că, beneficiind de experiența vastă a board-ului, Signium Global este în poziția unică de a putea consilia și sprijini clienții atunci când aceștia se confruntă cu situații de leadership complexe, într-o perioadă în care să ai lideri buni la nivel executiv este mai important ca oricând”, a menționat Annelize van Rensburg, Președintele Signium.

Având în vedere această nouă responsabilitate și importanța Stein & Partner pentru parteneriatul global, compania trece printr-un proces de rebranding și va deveni Signium până la sfârșitul anului: „Valorile care definesc organizația noastră sunt în deplin acord cu cele ale Signium. E o oportunitate pentru noi să participăm activ la dezvoltarea rețelei și să găsim cele mai bune soluții pentru clienții noștri bazându-ne pe inteligență, intuiție și antreprenoriat”, a mai subliniat David-Sebastian Stein.

Despre Signium – Stein & Partner

Înființată în 1994 în București, Signium – Stein & Partner oferă un portofoliu extins de servicii de consultanță și soluții de leadership, de la Executive Search, evaluarea și dezvoltarea echipelor de conducere, la alinierea capitalului uman în fuziuni și achiziții, coaching pentru integrare, și nu numai.

În același timp, colaborarea cu sute de clienți și mii de candidați din numeroase industrii, inclusiv farmaceutică, bunuri de larg consum, bănci, asigurări, construcții și fonduri de investiții, a ajutat compania să dobândească experiență de lucru cu profesioniști diverși, cu diferite nevoi, așteptări, viziuni și valori.

Signium – Stein & Partner este membru al Asociației Consultanților de Executive Search și Leadership (AESC).

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro