Noutăți de la Axis Communications

Axis Communications, lider global în echipamente video de reţea, a lansat recorderul AXIS S3008, o soluţie de înregistrare la calitate ultra-high definition, uşor de instalat şi compatibil cu aplicaţia de video management AXIS Companion.

Cu un switch PoE integrat pentru până la 8 camere, acest recorder de înaltă performanta include un harddisk conceput pentru supraveghere video şi o conexiune pe interfaţa gigabit, de înaltă performanţă, pentru a gestiona înregistrările video în rezoluţie ultra-high definition (UHD). Fiind integrat cu o gamă largă de produse Axis, recorderul de reţea AXIS S3008 face că adăugarea de echipamente suplimentare de înregistrare sau alte echipamente Axis să fie o procedură mai simplă. De exemplu, se pot adăuga goarne de reţea pentru a comunica cu personalul şi a descuraja pătrunderea intruşilor într-un anumit areal. Sau se poate adăuga un interfon video de reţea pentru identificarea audiovizuală şi controlul accesului de la distanţă.

Caracteristicile principale includ:

  • Recorder compact cu switch PoE integrat;
  • Simplitate în instalare şi operare;
  • Harddisk conceput pentru supraveghere video
  • Port USB pentru exportul înregistrărilor video
  • Garanţie de până la 5 ani

Recorderul de reţea AXIS S3008 permite accesarea în siguranţă a înregistrărilor video de oriunde din lume datorită tehnologiei Axis Secure Remote Access. În plus, produsul este rentabil din punct de vedere al costului, având garanţie implicită timp de 3 ani şi, opţional, posibilitatea de a o extinde cu încă 2 ani. Soluţiile complete oferite de Axis reprezintă o modalitate prin care companiile îşi pot achiziţiona un sistem de securitate, adaptat la nevoile lor specifice. Aflaţi mai multe informaţii despre Recorderul AXIS S3008 şi despre Soluţiile Axis complete de supraveghere.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente şi mai sigure, prin crearea de soluţii inovative, care ajută la îmbunătăţirea securităţii şi oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse şi servicii de supraveghere şi analiza video, control acces şi sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajaţi în peste 50 de ţări şi colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluţii. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS.

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro