Noi curse lansate de Tarom

17
 

Odată cu debutul orarului de vară, compania națională aeriană Tarom a lansat ruta București – Erevan și a reluat cursa București – Cairo.

Cu plecare și retur în zilele de miercuri și duminică, respectiv miercuri și vineri, zborurile București – Cairo și București -Erevan sunt operate cu două frecvențe pe săptămână.

Incluzând tariful pentru bagajul de mână la dimensiuni standard, bagajul de cală cu o greutate de până la 23 kilograme, pentru un zbor dus-întors, pe ruta București – Cairo, prețurile pornesc de la 193 euro, pe când pentru un zbor dus-întors pe ruta București – Erevan, prețurile pornesc de la 175 euro.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro