Am stat de vorbă zilele trecute cu Raluca Rotaru, unul dintre miile de antreprenori din România care și-a transformat pasiunea în afacere.

Așa a luat ființă NOBIL TRAVEL…..un vis, o speranţă, un drum anevoios parcurs cu dragoste faţă de turism, încredere in eforturile noastre şi mai ales respect faţă de clienţi, pe care ne mândrim să îi putem numi “FAMILIA NOBIL TRAVEL”.

Cu oarecare teamă, riscând, așa cum se întâmplă întotdeauna la început, am pornit pe drumul “bătătorit “ deja de “marii experţi” din domeniul turistic.

Am dorit şi ne dorim în continuare să oferim clienţilor noştrii posibilitatea de a-și îndeplini necesităţile sau chiar visele, de a călători liber, fară a avea nici o grijă pe durata sejurului (fie acesta în interes personal sau de afaceri).

Prin noul nostru motto  Nobil Travel – ON LAND, SKY AND WATER”,  dorim să subliniem experienţa companiei în organizarea oricărui fel de eveniment sau itinerariu, oriunde în lume, cu orice fel de mijloc de transport: aerian , terestru sau maritim.

Misiunea noastră este aceeaşi de peste 15 ani :

Crearea de pachete turistice complexe,  profesionale, care să corespundă  fidel exigențelor și așteptărilor clienților noştrii”.

Prin adaptarea permanentă la noile realităţi globale, cu ajutorul noilor tehnologii aplicate în industria transporturilor şi a comunicaţiilor, ne dorim să menţinem un grad ridicat de recenzii pozitive, din partea  Clienților, iar prin contribuția noastră, facem tot posibilul pentru economisirea resurselor acestora.

Ne ocupăm de rezervări, atât pe plan intern cât şi internaţional, AVÂND CONTRACTE ŞI PARTENERIATE AVANTAJOASE, pentru locaţii hoteliere interne şi internaţionale;  vacanţe “taylor made” – la cerere; punem la dispoziţia clienţilor circuite pe plan intern şi internaţional; servicii de rent-a-car; tururi de oras – pentru Bucureşti; transferuri in Bucureşti şi pe teritoriul ţării.

Departamentul nostru de ticketing, oferă clienţilor, parteneritate cu cele mai bune companii aeriene; astfel ne permitem, contractarea zborurilor la tarife competitive, cu livrarea acestora direct la destinatar sau online.

De asemenea punem la dispozitia clienţilor HELP LINE 24/7.

Pregătirea unei vacanţe, nu este o sarcină uşoară!

Raluca Rotaru

Nevoile clienţilor noştrii, variază în funcţie de diverşi factori de influenţă. Astfel fiecare client este special, unic, pentru noi.

Trebuie să ne gândim, la locaţie, perioadă, serviciile dorite, la tipul si natura călatoriei şi nu în ultimul rând, la bugetul clientului.

Acesta, este momentul în care intervin specialiştii în turism, ei trebuie să poată ghida clientul, să îl poată consilia, astfel încât acesta să aibă convingerea că alegerea făcută este cea corectă, părăsind agenţia liniştiti şi multumiti de tipul de serviciu ales.
Personal, în calitate de Director, m-am implicat în fiecare “sugestie” transmisă clienților.

Întotdeauna, am aşteptat, insistând, poate uneori prea mult, sa primesc un feedback, o recenzie, fie pozitivă sau chiar negativă, despre sejurul, vacanţa aleasă de către client/turist.

„Mi-am dorit, şi încă imi doresc, ca turiştii noştrii, să fie mulţumiţi, având încredere că absolut întotdeauna, NOBIL TRAVEL va pune în prim plan, liniștea și siguranţa lor.” ne spunea Raluca Julia Rotaru, Director General la Nobil Travel.