Fotografii profesioniști au motive de bucurie și asta pentru că Skin, unicul importator Nikon în România lansează dispozitive noi. Astfel, pe piața noastră își vor face loc aparatele foto mirrorless în format FX de la Nikon, Z 7 și Z 6.

Acestea sunt echipate cu un nou senzor CMOS în format FX de la Nikon, cu fotografiere pe întregul cadru și iluminare din spate, cu funcție AF în plan focal încorporată cu detecție de fază și cu cel mai recent sistem de procesare a imaginii, EXPEED 6.

Aparatul Z 7 are 45,7 megapixeli efectivi și permite un interval de sensibilități standard ISO 64–25600. În combinație cu obiectivele NIKKOR cu montura Z, aparatul foto obține un nivel remarcabil de claritate și de detaliu, pe toată întinderea imaginii, până la marginile acesteia.

De partea cealaltă, Z 6 este un aparat foto în format FX de uz general, cu un număr efectiv de 24,5 megapixeli și permite intervalul larg de sensibilități standard ISO 100–51200. Cu performanțe superioare la sensibilități înalte și înregistrare de filme 4K UHD pe întregul cadru, cu interpretarea tuturor pixelilor, Z 6 răspunde unei diversități de cerințe, precum fotografierea în medii slab iluminate și înregistrarea filmelor.

Aparatul foto Z 7 va fi disponibil în România la sfârșitul lui septembrie 2018, iar Z 6 va fi disponibil la sfârșitul lui noiembrie 2018.

Și asta nu e tot. Profesionștii de la Nikon mai au o surpriză. Gripul MB-N10 este în dezvoltare și va conține doi acumulatori Li-ion EN-EL15b, crescând efectiv numărul de fotografii posibile și/sau timpul de înregistrare a filmelor de aproximativ 1,8 ori. Acesta va avea același nivel de rezistență la praf și la picături de apă ca al aparatelor foto Z 7 si Z 6 și va putea fi încărcat prin USB, utilizând adaptorul de încărcare la curent alternativ EH-7P.

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro