NASA, cel mai mare buget din istorie

10
 

de Teodor Chiriac

Pentru anul 2020, NASA va primi unul dintre cele mai mari bugete de până acum, respectiv 21 miliarde de dolari. Totodată plănuiesc ca în următorul deceniu să ajungă din nou pe Lună, dar și multe alte misiuni de cercetare.

„De data aceasta, când vom ajunge pe Lună, vom rămâne. Vom folosi ceea ce vom învăţa pe măsură ce vom merge mai departe către saltul uriaş următor – să trimitem astronauți pe Marte”, a declarat administratorul NASA, Jim Bridenstine.

Legat de acest buget, Bridenstine a vorbit și despre o misiune NASA pe Europa, luna lui Jupiter, și despre lansarea James Webb Space Telescope, și a spus că va continua planificarea și dezvoltarea primei misiuni de jur împrejurul planetei Marte, cu Mars Sample Return.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro