Mihai Căldăraru, premiat la Laureat Top 10

Mihai Căldăraru, premiat la Laureat Top 10, locul 1, pe România. A primit Diplomă de Excelență!

Mai mult de jumătate din viață a petrecut-o prin orfelinate, unde a fost abandonat de părinți, imediat după naștere. La Revoluție, încă nu împlinise 1 an.

Și-a regăsit familia abia după vârsta majoratului, însă a continuat să-și trăiască viața singur, pe cont propriu. Prima slujbă a fost aceea de ajutor într-un restaurant, la spălat de vase.

Bătăile luate în orfelinate l-au marcat pentru tot restul vieții. Supliciul îndurat pe toată perioada copilăriei i-a dat și un sens în anii ce au urmat, acela de a sări în ajutorul celor necăjiți, asa cum a fost și el. Din anul 2011 s-a dedicat celor nevoiași, după ce a „pus pe roate” o asociație nonprofit .

Ajutorarea celor nevoiaşi” este sloganul care îl ține în activitate și în ziua de astăzi.

Tot sprijinul cerut pentru cei nevoiași constă în alimente, haine, dulciuri și alte produse de strictă necesitate precum cele igienico-sanitare. Munca de ajutorare a celor nevoiași are și o răsplată pe măsură, spune Mihai!

Diploma de excelență pentru campania umanitară derulată în prezent, „DIN CE DAI ÎȚI CLĂDEȘTI ÎN RAI!” pe care a primit-o Mihai din partea Editurii EXPRIMS, este atipică activității pe care aceasta o desfășoară, însă aceștia au facut excepție. „În aceste situații nu atribuim locuri într-un top, pentru că nu se poate face un clasament de fapte bune, toate faptele bune sunt pe primul loc pentru beneficiarii lor, pentru noi toți ceilalți sunt de EXCELENȚĂ, spun cei de la EXPRIMS.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro