Messi sau Ronaldo, cine e cel mai bine plătit fotbalist din lume?

23
 

de Elena Popescu

Potrivit unui top publicat de France Football, atacantul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, continuă să fie fotbalistul cel mai bine plătit din lume, citat de Le Figaro.

Messi are venituri în sezonul 208/2019 de 130 de milioane de euro, încluzând salariul de la FC Barcelona, prime și contracte de sponsorizare.

Pe locul al doilea se află atacantul portughez al echipei Juventus Torino, cu 113 milioane de euro, iar pe locul al treilea atacantul brazilian al echipei PSG, Neymar, cu 91,5 milioane de euro.

Top 5 este completat de atacantul francez al echipei Atletico Madrid, Antoine Griezmann, cu 44 de milioane de euro, și de atacantul galez al echipei Real Madrid, Gareth Bale, cu 40 de milioane de euro.

Top 5 cel mai bine plătiți jucători ai lumii

  1. Lionel Messi (Barcelona) – 130 de milioane de euro
  2. Cristiano Ronaldo (Juventus) – 113 milioane de euro
  3. Neymar (PSG) – 90,5 milioane de euro
  4. Antoine Griezmann (Atletico Mdrid) – 44 de milioane de euro
  5. Gareth Bale (Real Madrid) – 40,2 milioane de euro

Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro