Cladirea viitorului spital Medicover

Medicover, singurul furnizor de servicii medicale private din România cu expertiză internațională, anunță o nouă investiție greenfield în București pentru dezvoltarea unui spital ultramodern. Noul spital vine în sprijinul pacienților cu o echipă medicală multi-disciplinară care va avea la dispoziție echipamente și tehnologii de ultimă generație.

În urma unei investiții estimate la 20 de milioane de euro, viitorul spital Medicover va dispune de un bloc operator cu opt săli de operație, ambulatoriu integrat, un departament de imagistică High Tech și peste 150 de paturi. Spitalul vine în întâmpinarea pacienților și a vizitatorilor cu o zonă modernă de așteptare, care va include o cafeterie și o parcare generoasă de 281 de locuri pentru acces facil și rapid.

Medicover România a semnat recent un acord pe 15 ani, cu posibilitatea de prelungire, cu proprietarul clădirii, compania de dezvoltare imobiliară Multigalaxy.

Fredrik Ragmark

„Ne-am asumat un angajament pe termen lung pentru a crește calitatea serviciilor medicale din România prin investiții în excelență și performanță medicală care produc un impact puternic în comunitate. Organizarea și dotarea noului spital din România vor beneficia de expertiza internațională a grupului Medicover, prezent în douăsprezece țări”, a declarat Fredrik Rågmark, CEO al Medicover.

John Stubbington

„Prin această investiție greenfield vrem să punem la dispoziția beneficiarilor de servicii medicale, și nu numai, un portofoliu extins de servicii medicale multi-specializate, care abordează integrat grija pentru sănătatea pacienților. Suntem mândri că ne consolidăm astfel prezența locală și implicarea pentru a deservi cea mai dinamică regiune din România”, a declarat John Stubbington, director de operaţiuni (COO) al Medicover Healthcare Services.

Dr. Florinela Cirstina

Vom construi un spital pentru viitorul îngrijirii medicale”, a declarat dr. Florinela Cîrstina, director general Medicover România. „Investiția va reflecta tot ceea ce am învățat despre asistența medicală în cei 26 de ani de activitate ai Medicover în România, aplicând cele mai bune practici și dezvoltând un spital în care vom opera eficient și utiliza cele mai noi progrese tehnologice în beneficiul pacienților noștri.”

Proiectul vine să răspundă nevoii în creștere a comunității pentru servicii medicale moderne cu abordare integrată, în special în urma pandemiei de COVID-19, una dintre cele mai dificile perioade prin care a trecut societatea românească.

Investiția implică transformarea și redarea către comunitate a unei clădiri de birouri cu o suprafață de 15.000 metri pătrați, amplasată pe Șoseaua Fabricii de Glucoză nr. 11, în apropiere de autostrada  București-Ploiești precum și de cele două clinici Medicover din zona Pipera, venind în întâmpinarea nevoilor pacienților. Astfel poziționat, noul spital va deservi o populație extinsă situată în zona metropolitană București.

Despre Medicover România

Din 1995, Medicover România a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de pe piața serviciilor de sănătate private, cu o rețea de 25 de clinici în București și în țară, trei spitale generaliste: în capitală, la Oradea și Craiova, 28 de cabinete on-site și peste 250 de unități medicale partenere. Spitalele Medicover corespund celor mai înalte standarde medicale și deservesc o gamă largă de specialități medicale și chirurgicale.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.medicover.ro

Medicover România face parte din Medicover, companie internațională de servicii medicale și de diagnostic, înființată în 1995. Medicover operează o rețea extinsă de clinici, spitale, facilități de îngrijire specializată și laboratoare. Piețele principale ale Medicover sunt Polonia și Germania. În 2020, Medicover a avut venituri de 998 milioane de euro și peste 32.000 de angajați. Pentru mai multe informații, vizitați www.medicover.com


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro