Masters Snooker 2019: Ronnie O’Sullivan la a 13-a finală

Ronnie O'Sullivan & Judd Trump
Ronnie O'Sullivan & Judd Trump

Ronnie O’Sullivan va juca cu Judd Trump a 13-a sa finală de Masters, după ce a trecut în semifinală cu 6-3 de Ding Junhui.

O’Sullivan, care a câștigat luna trecută cel de-al 7-a său titlu la UK Championship a încheiat prima repriză cu un sec 4-0, Ding reușind doar 44 de puncte.
Ronnie O'Sullivan & Ding Junhui
Ronnie O’Sullivan & Ding Junhui

Ding a revenit cu trei jocuri consecutive, inclusiv o tentativă de break maxim, unde a ratat la final bila verde, dar O’Sullivan s-a dovedit a fi prea bun.

Trump a ajuns în finala acestui Masters după un 6-4 în semifinală, contra campionului din 2012, Neil Robertson.

Judd Trump & Neil Robertson
Judd Trump & Neil Robertson

Trump deja a jucat anul acesta o finală cu O’Sullivan, la openul Irlandei de Nord, reușind victoria cu 9-7 (reușind trei jocuri consecutive după ce a fost condus cu 7-6) și urcând scorul înfruntărilor directe din finale la 5-3 în favoarea sa.

O’Sullivan a câștigat șapte titluri de Master, dar a și pierdut cinci finale, dintre care ultimula cu Mark Selby în 2010.

„Înțeleg că filosofia occidentală este că trebuie să obții mai mult și mai mult și că niciodată nu este suficient, dar eu nu sunt de acord. Lăcomia se poate manifesta în multe feluri, dar cu cât sunteți mai puțin lacomi, cu atât mai mult sunteți mulțumiți.” declara Ronnie O’Sullivan.

O’Sullivan a reușit cea de-a 29-a victorie din 31 de meciuri în acest sezon și a ajuns în cea de-a cincea finală din cele șase turnee la care a participat.

Să vedem cum va fi finala din seara aceasta; sigur va fi un meci de neuitat!
Ronnie O'Sullivan & Judd Trump
Ronnie O’Sullivan & Judd Trump

Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro