Masters Snooker 2019: Judd Trump conduce cu 7-1

Ronnie O'Sullivan & Judd Trump
Ronnie O'Sullivan & Judd Trump

Judd Trump îl conduce cu un neverosimil 7-1 pe Ronnie O’Sullivan, depășindu-l în totalitate pe cel care a câștigat Masters-ul de șapte ori până acum, într-o sesiune de deschidere incredibilă a finalei Masters-ului de anul acesta.

Judd Trump, care joacă prima sa finală la Masters, a avut break-uri de 89, 87 și 56 pentru a conduce cu 4-0 după prima sesiune.

O’Sullivan a realizat numai 45 de puncte în această sesiune, dar a reușit să câștige al cincilea frame cu un break de 69.

Judd Trump a continuat să domine și a luat un avantaj semnificativ în finala de care se dispută după sistemul primul la 10 și care se reia la ora 21:00.

O’Sullivan, în vârstă de 43 de ani, a pierdut anul acesta doar două din cele 31 de meciuri ale sale – semifinala Openului Englez împotriva lui Mark Allen și finala Openului Irlandei de Nord împotriva lui Trump.

Cei doi englezi se întâlnesc în cea de-a șaptea finală majoră, iar Trump pare pare să fie foarte aproape de o nouă victorie în fața lui O’Sullivan, depășindu-și adversarul la toate capitolele. Jocul de siguranță al lui Trump a fost excelent. Ronnie O’Sullivan are nevoie de o sesiune decisivă perfectă dacă vrea o nouă victorie într-un turneu al Triplei Coroane (Campionatul Mondial, Campionatul Regatului Unit și Masters-ul).


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro