Lansarea Romanian Business Chamber & Network

Miercuri 19 februarie 2020, la Palatul Parlamentului, a avut loc evenimentul de lansare a Romanian Business Chamber & Network (RBC&N), clubul de elită al antreprenorilor români care, prin viziunea și determinarea lor vor să își ducă afacerile pe niveluri superioare de dezvoltare, atât pe piața românească, dar, mai ales în străinătate.

Am fost deosebit de bucuroasă să constat că numărul antreprenorilor care găsesc în Romanian Business Chamber răspunsul la nevoile lor de informare, educare antreprenorială, schimb de informații de business atât din țară, cât și din străinătate este în continuă creștere. Am creat această platformă, acest punct de întâlnire pentru oamenii de afaceri, având ca background atât experiența din timpul mandatului de secretar de stat, implicat în rezolvarea problemelor mediului de afaceri, cât și a managerului care s-a confruntat direct cu aceste probleme. Vreau să construim, în România, o comunitate de afaceri puternică, să creștem volumul investițional românesc în străinătate, să echilibrăm balanța comercială, să aduce companii de renume mondial sa isi dezvolte afaceriile aici”, a declarat Paula Pîrvănescu, președinte RBC.

Misiunea RBC este de a conecta oamenii de afaceri din România la noi oportunități de afaceri și investiții atât în exteriorul cât și în interiorul țării, ceea ce le va aduce șansa internaționalizării companiei și extiderea businessului.

Echipa tânără de specialiști din domenii precum: finanțări guvernamentale și europene, comerț exterior, cercetare de piață și branding, condusă de Paula Pîrvănescu, cea care a coordonat InvestRomania și a fost secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert și Antreprenoriat, pune la dispoziția membrilor RBC o rețea extinsă de experți în marketing, comunicare și strategii de internaționalizare care oferă soluții de diplomație comercială și networking în procesul de deschidere a piețelor internaționale, precum și de finanțare, integrare în lanțurile de valori globale, internaționalizarea și atragerea de investitori în vederea dezvoltării sustenabile a companiilor naționale.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro