Platforma DreptulLaBanking a lansat sezonul trei al primului show online de educație financiară din România, „La Taclale și parale”. Emisiunea online, care este concepută sub forma unui concurs de cunoștințe generale pe teme financiare, a fost lansată anul trecut, iar gazda emisiunii este Cabral. De la debutul emisiunii “La Taclale și parale” și până în prezent, gradul de conștientizare a depășit 2 milioane de români care au citit mesajele privind organizarea acestui show, iar 900.000 de persoane au urmărit efectiv emisiunea online de educație financiară. Aproximativ 2.000 de români adulți s-au înscris până în prezent la cele 3 sezoane, iar dintre aceștia 50 de persoane au participat la emisiunea de tip quiz.

Comunitatea bancară contribuie activ la creșterea nivelului de educație financiară pentru susținerea economiei și facilitarea accesului  populației  și  companiilor  la  servicii  financiare adaptate propriilor nevoi.

Pe parcursul primelor două sezoane ale emisiunii, 11 manageri, antreprenori, lideri din diferite industrii s-au alăturat programului, “La Taclale și parale” fiind gazda unei confruntări inedite între oameni de business din zona non bancară, care susțin demersurile băncilor din România pentru promovarea educației financiare.

Sezonul III include cinci emisiuni, difuzate săptămânal pe Facebook pe pagina @DreptulLaBanking și  pe www.dreptullabanking.ro, sâmbăta, în perioada 5 iunie – 3 iulie 2021.

La emisiuni se pot înscrie concurenți cu vârsta minimă de 18 ani, persoane care își doresc să aprofundeze noțiuni de educație financiară într-un mod interactiv și plăcut. Ocupanții locurilor I și II ai primelor trei ediţii se vor înfrunta în marea finală, premiul cel mare fiind oferit de Asociația  Română a Băncilor în valoare de 1.000 euro. Câștigătorii primelor trei ediții vor beneficia de un premiu de 500 lei/per ediție.

Participanții sunt invitați să se înscrie pe platforma DreptulLaBanking. În fiecare săptămână va avea loc o extragere electronică pentru concursul din săptămâna respectivă. Participanții selectați vor intra în emisiune prin intermediul aplicației Zoom și vor răspunde la întrebări printr-un chestionar postat pe platforma Kahoot!. Câștigătorul este identificat automat de platforma Kahoot! în funcție de rapiditatea și corectitudinea răspunsurilor participanților. Emisiunea online își propune să interacționeze cu publicul și astfel, la fiecare ediție, spectatorii online primesc un cod cu ajutorul căruia pot intra în joc pentru a-și măsura cunoștințele financiare. Regulamentul concursului este disponibil pe platforma www.dreptullabanking.ro.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro