La mare, pe ieftineală

Sezonul estival este pe sfârşite, aşa că hotelierii au pregătit pachete promoţionale pentru toamnă. După a doua jumătate a lunii septembrie, reducerile vor fi semnificative. Spre exemplu, la un hotel de patru stele din Mamaia, pachetul de trei nopţi va costa 1.100 de lei, faţă de peste 4.000 de lei în vârf de sezon. Mai mult, persoanele care fac rezervări până pe 1 septembrie vor avea parte şi de o reducere de 15%.

Hotelierii vin cu pachete promoționale care mai de care mai atractive. De exemplu, la un hotel de patru stele din stațiunea Mamaia, turiștii au parte, pe lânga cazare și de piscina interioara, jacuzzi, dar și tratamente relaxante.

Reprezentant hotel 4 stele: Pentru aceasta toamnă am pregătit pentru oaspeţii noştri un pachet special de cazare ce include două nopţi, iar a treia noapte este oferită gratuit. De asemenea, pe lângă micul dejun pe care oaspeţii îl au inclus în pachetul de cazare avem terapii pentru domni cât şi pentru doamne.

Preţul unui astfel de pachet va fi 1.100 de lei, faţă de 4.200 de lei în prezent. Şi la un hotel de trei stele reducerile sunt semnificative. Pentru un sejur în pensiuni care asigură o singură masă pe zi și la unele hoteluri turiştii vor plăti pentru trei nopţi de cazare 780 de lei pentru o cameră dublă, faţă de 2.000 de lei în prezent. Alte unităţi de cazare vor avea preţuri şi mai mici.

În acesta perioadă turiştii plătesc pentru trei nopţi de cazare pentru acestă cameră 1.400 de lei. După jumătatea lunii septembrie vor plăti 450 de lei.

Unii dintre turiști spun că ar vrea să revină și în toamna pentru că nu mai este așa mare agitație ca în plin sezon estival, dar și prețurile reduse îi atrag.

În stațiunile din sudul litoralului prețurile vor fi ceva mai mici. În Eforie Nord, la un hotel de patru stele, două persoane vor plăti 918 lei pentru trei nopţi de cazare. În Venus, turiştii vor plăti pentru aceeaşi perioadă 644 de lei la un hotel de trei stele.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro