JYSK va deschide la Brașov cel mai mare magazin din România. Odată cu inaugurarea acestui loc, retailer-ul de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă nu doar că ajunge la 61 de magazine în țară, ci implementează și un nou concept. Deschiderea oficială va avea loc pe 26 iulie în incinta complexului comercial Carrefour.
Pentru cea mai recentă locație, reprezentanții JYSK au ales un concept nou, inspirațional și mult mai atractiv.

“Inaugurarea celui de-al treilea magazin JYSK din Brașov e un moment foarte important pentru noi, din două motive. Acesta va fi cel mai mare magazin JYSK din România și primul magazin amenajat după noul concept, pe care noi îl numim 3.0. Este un concept nou de magazin care este deja implementat în Danemarca și unde produsele sunt expuse într-un mod mai creativ, mai autentic, mai inspirațional. Îi așteptăm pe brașoveni să descopere noul concept de magazin, care cu siguranță le va plăcea. De exemplu, în anumite zone din magazin vom recrea încăperi pe care le găsești într-o locuință obișnuită – camere pentru dining, camere de zi, dormitoare amenajate și decorate complet, care să îi inspire pe clienți atunci când caută idei pentru propriile case. Un alt atu al noului magazin din Brașov și un important diferențiator este că aici vom expune și mobilier care în mod normal este disponibil numai pentru cumpărături online. Pentru că magazinul este mai mare, am putut expune și gama de mobilier din categoria Numai Online. Clienții pot achiziționa direct din magazin, la un preț special de deschidere, articolele de mobilier care sunt în mod normal disponibile doar pe site”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

E sărbătoare în familia JYSK din România, așa că reprezentanții au pregătit pentru marea deschidere de la Brașov o petrecere cu muzică, baloane, cafea, croissante și cadouri pentru cei prezenți. De asemenea, primii 150 de clienți care vor achiziona produse în valoare minim de 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.

“Suntem bucuroși că facem parte din echipa celui mai mare magazin JYSK din România și că magazinul nostru este primul din România care va avea un aspect nou, diferit de cel cu care s-au obișnuit clienții. Conceptul nou este foarte plăcut, iar clienții se pot convinge de acest lucru începând cu 26 iulie. Le dăm și un motiv în plus să ne viziteze: în săptămâna deschiderii vom avea oferte speciale foarte bune, de până la 75% la peste 1000 de produse din gama noastră. Ne vedem la deschidere!”, a declarat Gabriel Manta, Director de magazin JYSK Brașov.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro