Judd Trump a câștigat finala Dafabet Masters

Dafabet Masters
Dafabet Masters

TRUMP ÎL ZDROBEȘTE PE O’SULLIVAN ÎN FINALA DAFABET MASTERS titrează worldsnooker.com!

Judd Trump a câștigat Dafabet Masters pentru prima oară, învingându-l pe Ronnie O’Sullivan cu scorul de 10-4 la Alexandra Palace din Londra.
O’Sullivan, de șapte ori câștigător al acestui turneu, a suferit cea mai grea înfrângere într-o finală de la acel 9-2 cu John Higgins în finala Grand Prix din 2006. Jucătorul de 29 de ani din Bristol, Judd Trump a câștigat a doua sa finală din carieră în Tripla Coroană, prima fiind Campionatul Regatului Unit (UK Championship) din 2011. Trump nu a mai ajuns până acum într-o finală de Masters dar a profitat de această ocazie pentru a cuceri Paul Hunter Trophy. Premiul de 200.000 £ este cel mai mare din întreaga sa carieră.

Parcursul lui Trump până în finală nu a fost unul ușor, fiind nevoit să treacă de Kyren Wilson, Mark Selby și Neil Robertson până să dea piept cu cel mai mare jucător de snooker din istorie. O’Sullivan care a cucerit 19 trofee ale Triplei Coroane, depășind luna trecută recordul de 18 al lui Stephen Hendry. Dar nu a reușit să recupereze startul slab din prima sesiune și astfel a pierdut a șasea finală de Masters din cele 13 pe care le-a disputat.

Uneori trebuie să accepți că cel mai bun a câștigat astăzi, a declarat Ronnie O’Sullivan.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro