Casa de pariuri Stanleybet a dat lovitura în piața de gambling și a lansat un pariu special privind evoluția indicelui ROBOR.

Astfel, jucătorii vor beneficia de două pariuri speciale.

Dacă până la data de 31 iulie 2018, indicele ROBOR va ajunge la 3,5%, pariorii au cotă specială de 1.90. De asemenea, Stanleybet s-a gândit să promoveze pariul și pe termen lung, așa că le oferă jucătorilor cotă de 2.50 dacă până la finalul anului indicele va atinge 4%.

“Această decizie a venit în urma consultării cu pariorii, astfel încât echipa noastră de trading a acționat în consecință și a creat o ofertă unică pe piața din România. Oferta le oferă posibilitatea jucătorilor să mizeze pe evoluția indicelui ROBOR atât până la sfârșitul lunii, cât și până la sfârșitul anului. Pentru realizarea cotelor, echipa noastră de trading a analizat cu atenție evoluția indicelui de-a lungul timpului, generând astfel cotele respective”, a declarat pentru Business Talks Cătălin Moise, director marketing Stanleybet România.

Marţi, indicele  la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, a crescut la valoarea de 3,42%, faţă de 3,35%, cât înregistrase în urmă cu o săptămână. De asemenea, indicele la 6 luni a scăzut marți la 3,51% .

ROBOR – Romanian Interbank Offered Rate – este rata medie a dobânzii la care băncile românești se împrumută între ele. Indicele se calculează zilnic și are ca referință media aritmetica a cotațiilor de dobandă utilizate de zece bănci selectate de banca centrală.

Ca și în cazul indicelui EURIBOR, și indicele ROBOR are mai multe cotații, respectiv: 1m (Robor la o luna),  3m (la 3 luni),  6m (la 6 luni) și  12m (la 12 luni).


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro