Jamie Chua, cea mai bogată femeie din Singapore

Jamie Chua a devenit celebră în spațiul virtual după ce și-a făcut cunoscută colecția de pantofi și de genți. În dressingul enorm, Jamie are peste 200 de genți Hermes care valorează peste 400.000 dolari. În 2011, Liahne Wanbao a numit-o pe Jamie Chua femeia care deține cele mai multe genți Hermes.

La prima vedere ai spune că Jamie este o adolescentă rebelă, însă aceasta are 42 de ani și este mama a doi copii. Și cum obrazul subțire cu cheltuială se menține, Jamie scoate lunar din buzunar aproximativ 14.000 dolari pentru tratamente de înfrumusețare. Într-un interviu acordat publicației HerWorldPlus, femeia a declarat că pune mai mare accent pe îngrijirea corporală decât pe vestimentație. Astfel, ca să arate ca la 20 de ani, Jamie cheltuie lunar 14.000 dolari pe masaje corporale, tratamente faciale, tratamente de păr și tratamente pentru slăbire. Mesajele costă în medie între 220 dolari și 1100 dolari, în timp ce manechiura și pediuchira făcute la fix 9 zile sunt 150 dolari. Pentru un tratament facial, Jamie scoate din buzunar aproximativ 600 dolari, în timp ce pentru doar o sedință de creștere a părului plătește 250 de dolari pe săptămână.

Femeia a fost căsătorită cu multi-miliardarul indonezian Nurdian Cuaca. În urma divorțului, Jamie s-a ales cu o pensie alimentară de 450.000 doalri pe lună, o sumă enormă pe care femeia nu reușește niciodată să o termine de cheltuit. Povestea de iubire dintre magnatul indonezian și Jamie a început pe vremea când aceasta era stewardesă și avea doar 17 ani. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere și de atunci pentru Jamie viața a luat o nouă și frumoasă întorsătură. Cei doi au împreună doi copii, o fată în vârstă de 17 ani și un băiat de 21 de ani.

Anul acesta, în aprilie, Jamie s-a apucat de antreprenoriat și și-a deschis propria linie de produse de înfrumusețare. Ideea i-a venit în urma tratamentelor faciale pe care și le face. Aceasta a declarat că folosește două măști pe zi, una de dimineață care să îi confere o lumină strălucitoare și o altă seară înainte de culcare.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro