Investiție de 5 milioane euro în salamurile crud-uscate

Producătorul român de mezeluri Meda oferă consumatorilor un nou produs, este vorba despre salamurile crud uscate care vor cuprinde: Salamul Sinaia, Salamul Bănățean, Salamul Crud Uscat și Salamul Vienez.

Meda Prod ’98 este una dintre principalele companii producătoare de mezeluri din Romania. Aceasta va investi nu mai puțin de 5 milioane euro pentru noua sa categorie, incluzând și dezvoltarea unei noi linii de producție dotate cu tehnologii de ultimă generație.

“Ne-am dorit să oferim clienților noștri produse crud uscate premium cu un gust deosebit. Noile salamuri din gama crud-uscate MEDA oferă oricărei mese un plus de savoare, prin rețetele reușite și prin combinația surprinzătoare de condimente. Pentru producția salamului crud-uscat Sinaia de la MEDA, folosim de exemplu 138g de carne la 100g produs finit. Meda întotdeauna a urmărit calitatea și considerăm că această gama este expresia eforturilor noastre în încercarea de a oferi produse excelente”, a declarat Președintele Meda Prod’98, Florin Rizea.

Salamurile crud uscate de la Meda sunt deja disponibile în principalele rețele de retail modern din țară, dar și în magazinele din comerțul traditional.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro