În anul 2050 populația va ajunge la aproape 10 miliarde de oameni

13
 

Potrivit unui raport al ONU, populația lumii va ajunge la aproximativ 9,7 miliarde de oameni în 2050 și va crește în continuare la aproximativ 11 miliarde până la sfârșitul secolului.

“Populația lumii, estimată la 7,7 miliarde în 2019, continuă să crească, deși la o rată descrescătoare. Se preconizează că va continua să crească ajungând la circa 9,7 miliarde în 2050 și va crește în continuare la aproximativ 11 miliarde până la sfârșitul secolului”, potrivit raportului ONU.

Raportul a fost prezentat de secretarul general al ONU Antonio Guterres la cea de-a 52-a sesiune de fond a Comisiei ONU pentru Populaţie şi Dezvoltare, care a avut loc luni.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro