O cercetare efectuată de FaceBrand ne prezintă statisticile despre impactul Facebook asupra relațiilor.

Studiul arată că 4 din 5 femei și 3 din 5 bărbați consideră Facebook-ul o cale mai rapidă pentru cuplurile nou formate de a ajunge la relații intime.

70% dintre femei și 63% dintre barbați folosesc Facebook pentru a identifica potențialii parteneri. Aproape jumătate dintre utilizatorii rețelei de socializare au oferit sau au primit o ofertă de întâlnire romantică.

La capitolul despărțire, 43% dintre femei şi 27% dintre bărbaţi se simt mai comod să „dea papucii” printr-un mesaj pe Facebook. Rare fiind cazurile în care fostul partener să fie eliminat din lista de prieteni.

În România sunt 9.600.000 utilizatori de Facebook, dintre care aproape jumătate (9.266.300) şi-au completat la profil şi oraşul de provenienţă. Astfel, cei mai mulţi Facebook-işti sunt din Bucureşti, (1.760.660 ), urmaţi de cei din Cluj-Napoca și Timişoara ( 290.000), Constanţa 202.990 ) Craiova(200.810) şi Braşov (180.090).


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro