Huawei vrea să devină lider mondial pe piața smartphone-urilor

527
Huawei smartphone
Huawei
 

După ce la mijlocul anului trecut, Huawei înlătura Apple de pe poziția secundă, anul acesta își propune să urce în vârful clasamentului furnizorilor de smartphone-uri, deasupra companiei Samsung, a anunțat un oficial al Huawei.

CEO-ul departamentului de consum al Huawei, Richard Yu, a declarat pentru CNBC într-un interviu că îşi propune să depășească Samsung până în 2020.

Huawei a devenit una dintre cele mai mari companii de tehnologie din China datorită creșterii echipamentelor de rețea mobilă și este acum unul dintre cei mai mari furnizori din lume pentru această piață.

De asemenea, compania are și servicii care nu au o bună vizibilitate. Stocarea cloud, streamingul muzical și conținutul video sunt puțin cunoscute în afara Chinei. Huawei Music, platforma de streaming de muzica, are 100 de milioane de utilizatori activi lunar Spotify cu o cifră de afaceri de 191 de milioane de euro.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro