Huawei Mate X, cel mai rapid telefon 5G cu ecran pliabil

287
 

Huawei a prezentat cel mai așteptat telefon al anului, este vorba despre un model cu un desing futuristic, cea mai deosebită caracteristică fiind ecranul pliabil. Totodată, prețul este pe măsură, costând nu mai puțin de 2.299 de euro.

Designul pliabil al lui Mate X este, fără îndoială, cel mai interesant lucru la acest telefon, atunci când este deschis are un ecran OLED de 8 inci şi o grosime rezonabilă de doar 11 mm.

Când este pliat, se transformă într-un telefon de 6,8 inci şi are o grosime de 5,4 mm. Huawei Mate X are și o configuraţie puternică, vine echipat cu modemul Balong 5000 pentru conectivitate 5G şi cu chipset-ul Kirin 980 pe 7nm.

De asemenea, telefonul are două baterii care însumează 4.500 mAh pentru a oferi ceea ce este descris drept o „autonomie de lungă durată”.

Pe piață, Huawei Mate X urmează să fie lansat la mijlocul acestui an.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro