Casa Dragonului / House of The Dragon, producția originală HBO, a avut premiera pe HBO Max în România, înregistrând o audiență record și devenind astfel cea mai urmărită premieră din istoria companiei.

„Casa Dragonului este de departe cea mai populară lansare din istoria HBO și HBO Max în România – doborând toate recordurile anterioare pentru un titlu nou lansat. Orele de vizionare pentru primul episod au depășit toate așteptările”, Ofelia Năstase, PR Manager HBO Max România.

Primul episod din Casa Dragonului a fost difuzat în direct luni dimineață pe HBO Max în 21 de țări europene. Platforma a înregistrat un trafic fără precedent începând de la primele ore, care a atins apogeul luni seara.

În SUA, premiera serialului House of The Dragon / Casa Dragonului a avut loc duminică seară și a atras 10 milioane de spectatori pe canalul HBO și pe platforma de streaming HBO Max, devenind astfel serialul cu cea mai mare audiență din istoria HBO.

Bazat pe volumul „Fire & Blood”/ „Foc și sânge”, semnat de George R.R. Martin, serialul în 10 părți (ce vor fi difuzate în următoarele săptămâni, câte un episod în fiecare luni), spune povestea Casei Targaryen, cu 200 de ani înainte de evenimentele din Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones. Serialul îi are în distribuție pe Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel și Rhys Ifans.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro