Grupul NIRO, sărbătoare într-un cadru festiv

1948
 

Ambianța inegalabilă a Cazinoului din Sinaia a fost decorul perfect pentru un moment trăit cu intensitate de toți invitații prezenți la un eveniment istoric, unic pentru companie. Sunt 25 de ani de muncă pe care cu toții – manageri, cadre cu funcții de decizie sau simpli salariați – i-au trăit activ, într-o perioadă de tranziție.

Cu siguranță, cinstirea evenimentului a avut loc într-o atmosferă caldă, de prietenie și colegialitate, iar muzica, dansul și buna dispoziție s-au împletit perfect într-o manifestare ce a avut ca temă dorința de a continua împreună, în viitor, pentru atingerea obiectivelor companiei.

A fost o seară de înaltă ținută, pregătită și organizată la Cazinoul din Sinaia, un veritabil spațiu care poartă amprenta istoriei regale a României. A fost o reuniune plină de bucuria manifestată de invitați, în spiritul colegial și în respectul față de oamenii din cadrul NIRO, după cum a precizat domnul președinte Nicolae Dumitru, cel care a pus bazele acestui grup de firme sută la sută privat românesc și care, împreună cu oamenii din jurul său, a urcat treaptă cu treaptă spre marile performanțe în afaceri.

Solidaritatea a fost prezentă pe deplin în momentul aniversar când s-a ciocnit un pahar cu vin și au primit aplauze cei care au fost premiați pentru devotamentul demonstrat pe parcursul celor 25 de ani. S-a dansat și cântat împreună cu artiști de primă mână prezenți pe scena Cazinoului.

Cuvântul rostit de președintele Nicolae Dumitru a fost și de data aceasta semnul prieteniei, al dorinței de a merge mai departe împreună, pe un drum susținut de toți cei dedicați NIRO Investment Group.

 

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro