GO RONNIE!

Am descoperit snookerul undeva prin ’99-2000. Zapam aiurea și dintr-o dată am dat pe Eurosport. Ete, ce biliard joacă ăștia, mi-am zis! Apoi am aflat că nu e biliard și că se cheamă snooker: apoi am învățat regulile, sorbind vorbele regretatului Marius Ancuța. Pentru că da, asociam snookerul cu vocea sa inconfundabilă. Doar auzind acea voce știam că pe Eurosport e snooker și lăsam totul baltă.
Ușor, ușor, i-am descoperit pe Jimmy White, Steve Davis, Paul Hunter și bineînțeles pe Ronnie. Și aici pot să mă laud: am cartea lui, Running, cu tot cu semnătură. Da, l-am atins pe Ronnie, un Zeu, un geniu al snooker-ului.
Aseară mă uitam la semifinalele Campionatului Mondial de la Crucible. Bineînțeles c-o așteptam pe a doua, în care Ronnie se înfrunta cu Mark Selby.
La 16-14 pentru Selby, cu Ronnie jucând „la plesneală”, nu prea mai credeam în revenirea geniului. Și totuși s-a produs: jucând absolut magnific, Ronnie a câștigat în joc decisiv, având o mare șansă să câștige cel de-al 6-lea titlu la Cricible.
‘om vedea ce snooker va produce Ronnie azi și mâine. GO RONNIE!


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro