Fundația Alexandrion lansează Marea Unificare Sportivă

3812
 

Cu ocazia aniversării Centenarului, fundația Alexandrion dă startul campaniei CSR Marea Unificare Sportivă. Prin această acțiune brand-ul vrea să aducă recunoaștere marilor legende sportive ale României de ieri și azi.

Astfel, fanii tuturor sporturilor pot intra pe platforma www.mareaunificaresportiva.ro să își voteze campionii. Pentru fiecare decadă în parte se va realiza un clasament al celor mai votate evenimente sportive. Așadar, sportivul cu cele mai multe voturi va primi o medalie onorifică din partea Alexandrion și un premiu în valoare de 10.000 lei. De asemenea, vor primii medalii si urmatorii 9 sportivi clasați în topul celor mai votați din fiecare decadă.

De altfel, începând cu luna august, românii pot înscrie pe site-ul campaniei momente și personalități marcante ale sportului românesc, de la eroi ai fotbalului, până la foste glorii din caiac, volei, handbal, tenis sau gimnastică.

Până acum, pe platforma de concurs se regăsesc deja o serie de evenimente și sportivi importanți propuși de Fundația Alexandrion. De asemenea, aceasta este prima platformă online dedicată istoriei sportului românesc ce pune pune la dispoziția publicului o cronologie exhaustivă, începând cu primele campionate naționale și campionii acestora.

„Fundația Alexandrion este un susținător categoric al culturii, științei și, nu în ultimul rând, al sportului, ambasadorul României cel mai de seamă. Și dacă misiunea noastră este să susținem viitorul sportului, în anul Centenarului am ales să sărbătorim trecutul și forța sportului de a ne aduce împreună. Astfel, am decis să lansăm această campanie, în cadrul căreia inaugurăm inclusiv medalia Marea Unificare Sportivă, cu care celebrăm și răsplătim eroii sportului românesc”, a declarat Nawaf Salameh, Președintele Fundației Alexandrion.

Campania Marea Unificare Sportivă, derulată de Fundația Alexandrion în intervalul 15 iulie – 1 decembrie, va fi comunicată în paralel printr-o campanie de online, print și TV. Favoriții publicului vor fi anunțați în cadrul unui eveniment ce va avea loc în luna decembrie 2018.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro