Fototapetul, ultima modă în amenajări interioare

Atunci când ești pregătit să faci o schimbare la designul interior al locuinței tale, fototapetul poate deveni pentru tine soluția salvatoare. Conceptul nu este nou, ci există de mai bine de 25 de ani pe piața de specialitate.

Fototapetul garantează pentru culori vii și acordă atenție la detalii pentru orice fel de imagine. Acesta poate fi utilizat în dormitoar, camera de zi, pe hol, în sălile de așteptare sau chiar în sălile de clasă. Oferă un aer modern și ajută la crearea unei atmosfere elegante.

Spre deosebire de un perete vopsit, unul personalizat cu fototapet se va curăța mult mai ușor, fără efort. Mai mult, hârtia specială pe care este imprimat produsul este rezistentă la abraziune. Acest lucru îi conferă fototapetului rezistența la zgârieturi și durabilitate crescută în timp. De asemenea, acesta va permite peretului să respire și va anula posibilitatea de a dezvola în timp paraziți sau saprofite.

Un alt avantaj al fototapetului este că acesta poate fi aplicat chiar și în medii umede sau în încăperi cu un grad ridicat de umiditate.
“Produsele și echipamentele folosite pentru imprimarea de fototapet sunt prietenoase mediului înconjurător. Produsul rezultat nu emană mirosuri și nu conține substanțe toxice.

Acest lucru face ca produsul să fie alegerea potrivită pentru casa ta”, a povestit într-un comunicat de presă Oana Vlădilă, reprezentant Aesthetic Design.

Fototapetul este o imagine personalizată care prin natura texturii materialului permite întreținerea acesteia în timp și expune un format grafic de înaltă rezoluție. De altfel, speciliaștii recomandă să aveți o imagine grafică de înaltă rezoluția atunci când alegeți varianta fototapetului.

Deși fototapetul este soluția perfectă pentru crearea efectului de mai mult spațiu, experții spun că ar fi bine să consultați designeri specializați în decorațiuni interioare înainte de a lua o decizie deoarece linia între kitsch și artă vizuală poate fi încălcată cu ușurință.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro